Diensten

Een eigen bedrijf geeft veel voldoening: u bent immers niet alleen verantwoordelijk voor uw eigen keuzes, maar ook voor uw eigen successen. Zelfstandig ondernemers zijn vaak echte ‘ambachtsmensen’ die goed en toegewijd met hun vak bezig zijn. Maar… het ondernemersschap is ook een vak op zich.

Formulieren invullen, cijfers, papieren, facturen: ziet u dit soort administratieve zaken vooral als een noodzakelijk kwaad en als het minst leuke onderdeel van uw onderneming? Laat uw administratie en boekhouding dan over aan G-2. Uw werk is bij mij in goede handen en ú heeft extra tijd over om u te richten op uw kernactiviteiten.
Hoe belangrijk een goede administratie is, blijkt wel uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Slechts 54% van de ondernemingen bestaat langer dan vijf jaar. Door gebruik te maken van de diensten van G-2 creëert u voor uzelf grotere overlevingskansen én een hogere succesrate. De kracht van G-2? Pro-actief handelen en adviseren. G-2 werkt klantgericht, betrokken en met een no-nonsense mentaliteit. De ambitie van G-2? Samen bouwen aan een vertrouwde en langdurige samenwerking. Spreekt dit u aan? Neem dan rustig door welke diensten ik u zoal kan aanbieden of neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Samenwerkingsverband

G-2 is aangesloten bij de VESAK (Vereniging van Samenwerkende Administratiekantoren). Dit is een krachtige landelijke organisatie van administratiekantoren verspreid over het hele land. De VESAK ziet ook toe op de door de kantoren geleverde kwaliteit. Net als G-2 is de VESAK ook gericht op zzp-ers en kleine ondernemingen, zowel startende als gevestigde ondernemers. Organisaties zoals FNV Zelfstandigen, Zelfstandigen Bouw en IMK bieden hun leden korting bij een VESAK-kantoor.