Advies

U kunt bij G-2 terecht met al uw vragen over cijfers en over uw onderneming. En mocht ik iets zelf niet weten, dan weet ik wel naar wie ik u kan doorverwijzen. Denk aan een advies over verzekeringen voor ondernemers, het aanvragen van een VAR-verklaring, het opstellen van een prognose, het doornemen van contracten of ondersteuning bij een boekencontrole. Ook voor financiële zaken die niets met uw onderneming hebben te maken, kunt u G-2 inschakelen, zoals het invullen van een kwijtscheldingsformulier gemeentelijke belastingen.

Daarnaast bied ik u enkele specifieke vormen van dienstverlening op het gebied van financieel advies:

Sparren over ondernemersvragen

Twijfelt u bijvoorbeeld over een investering zoals een nieuwe auto? Kom dan gerust eens sparren. Ik bereken niet alleen de mogelijke meerwaarde van een investering, maar ga ook proactief het gesprek met u aan te gaan om te kijken of u misschien wel meer rendement kunt behalen met uw bedrijf. Uiteraard zijn we ook op de hoogte van eventuele fiscale voordelen van een investering.

Budgethulp

Veel kleine zelfstandigen managen hun inkomen aan de hand van hun inkomsten en niet op basis van de administratie. Maar juist de administratie – met informatie over de stand van de bank, de openstaande rekeningen en alle verplichtingen – laten zien of een uitgave verstandig is. Ik geef u inzicht in uw (privé en/of) zakelijke financiën. Zo worden de kosten voorspelbaar, heeft u meer rust en kunt u onverwachte kosten makkelijker opvangen.