Over G-2

Administratiekantoor G-2 bestaat sinds 2001. Ik, Eline van der Veen, heb mijn opleiding afgerond in 1995 en had tussen 1995 en 2001 verschillende banen in het bedrijfsleven. Ik klom op van administrateur tot office-manager en heb zo de nodige ervaring opgebouwd. Toen mijn functie door meerdere overnames binnen een jaar compleet was opgesplitst, ben ik in 2001 voor mezelf begonnen.

Mijn kantoor richt zich met name op kleine zelfstandigen en particulieren. Mijn doel is niet om alleen maar cijfers voor u in te kloppen en u van een rapport te voorzien. Ik vind het minstens zo belangrijk om op alle mogelijke vlakken met u mee te denken en mee te leven. Het beeld van strakke kantoren, koffie in te kleine kopjes met schoteltjes, een 9-tot-17 mentaliteit past niet bij mij.

Mijn tegelijk zakelijke, losse en betrokken aanpak sprak mensen aan. Ik had al snel een goedlopend kantoor waar klanten (vaak na hun eigen werkdag) in een gemoedelijke sfeer langskwamen voor zaken of een praatje onder het genot van een drankje.

Graag tot ziens!

Eline van der Veen